ADANA / SEYHAN - Mevlana Ortaokulu

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u anma etkinlikleri kapsamında, 14 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da Mevlana Ortaokulu öğrencileri arasında "İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma" yarışması düzenlenecektir. Ortaokul kategorisinde dereceye giren öğrenci ilçede düzenlenen "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü" programına katılmaya hak kazanacaklardır.

Haz

Ekm

Okulumuzda genel veli toplantısı yapıldı. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının birinci yarı yıl ilk genel veli toplantısında Okul Müdürümüz Abdulmutalip Koktaş velilere hitap ederek başarılı,sağlıklı bir eğitim-öğretim yılının nasıl geçirilebileceği konusunda velilerle düşüncelerini paylaştı. Okul müdürümüzün velilere hitabının ardından öğretmenlerimiz sınıflarında öğrencilerin durumları hakkında velileri bilgilendirdiler. Ayrıca  öğretmenlerle veliler arasında daha iyi bir eğitim-öğretim yılı geçirebilmek adına fikir alışverişinde bulunuldu.

Ekm

Kadına yönelik şiddetle mücadelenin önüne geçmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla okul web sitemize  afiş ve videolar yüklenmiştir.

Haz

Okulumuzun Toplantı Salonunda 8. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik LGS öncesi motivasyon ve bilgilendirme semineri verildi. Okulumuz Fen ve Teknoloji Bilimleri Öğretmeni Nurol Yalçın tarafından verilen seminere katılan 8.sınıf öğrencileri, sınav öncesi ve sınav sırasında yapılması gereken ya da yapılmaması geregen konularda bilgilendirilirken sınava moralli girmenin yollarını da öğrenmiş oldular.