ADANA / SEYHAN - Mevlana Ortaokulu

ABDULMUTALİP KOKTAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

2002 Yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2003 Yılında Adana ili Yüreğir ilçesi Seniha Çobanoğlu İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Elazığ ili Palu ilçesi Palu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Adana ili Feke ilçesi Gedikli Köyü İlköğretim Okulu, Adana ili Sarıçam ilçesi Akif Palalı Anadolu Lisesi, Adana ili Sarıçam ilçesi Remzi Oğuz Arık İlköğretim Okulu, Adana ili Çukurova ilçesi Akşemsettin Ortaokulu ile Mithat Topal Ortaokulu, Adana ili Seyhan ilçesi Süreyya Nihat Oral Ortaokullarında öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı.      2017 yılı Haziran ayından itibaren de kurumumuzda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.      Şiir ve Deneme türünde yayımlanmış eserleri bulunan Abdulmutalip KOKTAŞ, evli ve biri kız, biri erkek olmak üzere ikiz çocuk babasıdır.